Profile

Join date: Jul 26, 2022

About
0 Like Received
0 Comment Received
0 Best Answer

Sheriff Tiraspol proti Mariboru - napovedi, novice o ekipah, postave


🔴LIVE🔴📺🥊👉 Šerif Maribor v živo

🔴GO LIVE🔴📺🥊👉 Šerif Maribor v živo
AEK


Ker mu na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov ni uspelo zlomiti vztrajne mariborske obrambe, bo Sheriff Tiraspol poskušal preobrniti svojo srečo na torkovi povratni tekmi na stadionu Zimbru.


Medtem si bodo njihovi slovenski kolegi prizadevali osupniti svoje cenjene nasprotnike, da bi se v tretjem krogu izenačili s HJK Helsinki ali Viktorio Plzen.


Kot so se številne strani naučile v zgodnjih fazah kvalifikacij za Ligo prvakov, prejšnji uspehi na turnirjih štejejo malo, razen če je zastavljeno nalogo mogoče dokončati na igrišču, in Sheriff Tiraspol je to ugotovil na težji način.


Moldavski prvak je v prvem krogu uspel le s skupnim izidom 1:0 proti bosansko-hercegovskemu prvaku Zrinjskim, med katerim je na prvi tekmi v gosteh remiziral brez golov, strela pa je dvakrat udarila proti Mariboru.


Za razliko od več ekip, ki so sodelovale v kvalifikacijah, varovanci Radovana Karanovića niso dobili odmora od domačih podvigov med prizadevanjem za napredovanje v Evropi, vendar so v soboto v drugem poskusu dosegli svojo prvo zmago v ligaški sezoni 2021-22.


Uspeh nad ND Gorica s 3:2 je pomagal Mariboru, da je uvodni poraz proti Radomljam s 3:0 zapisal v zgodovino, tako kot v primeru Sheriffa pa je remiziral tudi na uvodni tekmi prvega kroga Lige prvakov s Šahtjorjem iz Soligorska 0- 0, preden je v drugem zmagal z 2-0.Gostitelji bi lahko zadovoljili z močjo napada 26-letnika, saj želijo zadeti šele drugič na letošnjem turnirju, toda Abou Ouattara lahko še vedno ponudi alternativno možnost v zadnji tretjini.


Kapetan Stjepan Radeljić bo moral biti previden na povratni tekmi, saj bi zaradi izključitve izpustil naslednjo evropsko tekmo svoje ekipe, če bi tukaj prejel rumeni karton.


Medtem pa Maribor konec tedna v ligaški akciji ni imel novih skrbi glede poškodb, toda kapetan Martin Milec je ob koncu prve tekme proti Sheriffu utrpel težavo s kolenom.


Poleg Aleksa Pihlerja, ki je izstopil že na prvi tekmi, in Marka Božiča ni na stranskem tiru tudi prvi vratar Azbe Jug, tako da mora Karanović rešiti kar nekaj izbirnih dilem.


Levi bočni branilec Ignacio Guerrico je konec tedna zamenjal Milec na desni strani in bo morda moral to storiti znova, medtem ko bo 19-letni Aljaz Antolin morda vržen v akcijo na sredini.


Možna začetna postava Sheriff Tiraspol:

Abalora; Guedes, Radeljić, Kiki, Kpožo; Badolo, Kyabou, Lushkja; Ouattara, Yansane, Pernambuco


Možna začetna postava Maribora:

Bergsen; Guerrico, Watson, Mitrović, Sikošek; Antolin, Repaš; Žugelj, Kronaveter, Brnič; Baturina

[

[["""živo@!(StREaM)"""!]]Šerif Maribor v živo EVROPSKA liga prvakov - kvalifikacije 26. julij 2022

More actions