Profile

Join date: Jul 24, 2022

About
0 Like Received
0 Comment Received
0 Best Answer

LIVESTREAM F1 GP van Frankrijk: voorbeschouwing en race met Max Verstappen

LIVESTREAMING Formula One Grand Prix of France! Het F1-circus is op het circuit van Paul Ricard voor de Grand Prix van Frankrijk. Het gevecht tussen Max Verstappen en Charles Leclerc gaat verder op het bloedsnelle circuit van Paul Ricard. Is de Red Bull RB18 met de RBPT F1-motor snel genoeg op de lange rechte stukken? We zullen het zo zien! Dit jaar zijn de Formule 1 Grands Prix met Max Verstappen rechtstreeks te volgen via ViaPlay en F1 TV Pro. Of bekijk de mogelijkheden via VPN! Heb je dat niet en wil je toch de Formule 1 volgen. Dat kan! Volg LIVE Formula 1 in Frankrijk. Buiten de F1 staan ook de FIA Formula 2 en de Porsche Supercup aan de start. Bekijk hieronder het volledige tijdschema van de F1 Grand Prix van Frankrijk:


GP van Frankrijk 2022 livestream


Red Bull doet goede zaken met Max Verstappen aan kop in de WK-stand (208 punten), waarna Ferrari’s Charles Leclerc volgt op #2 met een score van 147. Nu staan we aan de start van de twaalfde race van het jaar, want van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juli 2022 kunnen we kijken naar de Grand Prix van Frankrijk op het Circuit Paul Ricard. De race zal worden verreden op zondag om 15:00 uur Nederlandse tijd. Benieuwd hoe je via een live stream online kijken kunt vanuit Nederland en het buitenland? Onder andere via de streamingdienst Viaplay is alles mee te maken. Hieronder vind je alle mogelijkheden, maar ook het tijdschema van deze tweede race van het nieuwe seizoen.


→ Bespaar nu ruim 28% op Viaplay met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series of krijg 32% korting op F1 TV Pro door te kiezen voor het jaarabonnement


F1 live stream: Grand Prix van Frankrijk van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juli 2022 (race om 15.00 uur)

De nieuwe streamingdienst Viaplay heeft vanaf dit jaar de rechten van de Formule 1 in handen, waardoor alle uitzendingen van de racesport via dit kanaal te volgen zullen zijn. Vorig jaar was Ziggo Sport nog de partij die de rechten had, maar deze zijn dus overgekocht door Viaplay. We schreven er alles over in ons artikel over het kijken van het Formule 1-seizoen van 2022.


Je kunt nu hier op de officiële website van Viaplay alles van de Formule 1 kijken, waaronder de Grand Prix in Frankrijk op zondag 24 juli 2022, maar hier bij F1 TV zal de race ook te streamen zijn. Een andere optie is F1 kijken met een VPN. We zullen in Frankrijk 53 rondjes racen van 5,842 kilometer lang op een circuit dat al in 1950 voor het eerst diende als locatie voor een GP. Vorig jaar ging Max Verstappen er al met de winst vandoor, maar in 2019 en 2018 was die eer voor Mercedes’ Lewis Hamilton weggelegd. Wie zal er na dit weekend op de hoogste trede van het podium staan?


Charles Leclerc heeft in ieder geval de beste papieren, want hij gaat van start vanaf pole position. Hij wordt op de voet gevolgd door zijn grote concurrent van Red Bull: de Nederlandse Max Verstappen. Daarna volgt teamgenoot Sergio Pérez en vervolgens Mercedes’ Lewis Hamilton. Het belooft weer een spannende race te worden!


Tijdschema van de Formule 1 GP in Frankrijk (in Nederlandse tijd, weekend 22-24 juli 2022)

Je zult vast aan de buis gekluisterd zijn voor het twaalfde raceweekend van het jaar. Dit weekend hoef je gelukkig niet je wekker te gaan zetten of laat op te blijven. We racen namelijk in het Europese Frankrijk op het Circuit Paul Ricard. We gaan natuurlijk traditiegetrouw op vrijdag van start met de eerste vrije training om 14:00 uur tot 15:00 uur. Daarna wordt VT2 verreden tussen 17:00-18:00 uur en de volgende dag van 13:00 tot 14:00 uur staat de derde oefenronde op het programma. Vervolgens wordt de startopstelling bepaald in de kwalificatie op zaterdagmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur. De race zelf wordt in Frankrijk op zondag 24 juli 2022 verreden van 15:00 uur tot uiterlijk 17:00 uur. Hieronder vind je het tijdschema in Nederlandse tijden.


Rest van de Formule 1-kalender dit jaar na Frankrijk

Benieuwd welke weekenden allemaal in de agenda met rood mogen worden omcirkeld? Hieronder vind je de Grand Prix die de komende tijd op het programma staan. Daar is ook te zien op welk circuit de race zal worden verreden, wat de Nederlandse starttijd en op welke datum het zal zijn. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.


Voorlopige WK-stand van het F1 kampioenschap van 2022

Vóór het weekend van start ging stond de Nederlandse Red Bull-coureur Max Verstappen op plek 1 in de ranking van seizoen 2022 met 208 punten (mede door zes gewonnen races). Ferrari’s Charles Leclerc, winnaar van drie Grand Prix, heeft inmiddels inmiddels op 170 punten in de wacht weten te slepen. Max’ teamgenoot Sergio Pérez maakt de top 3 af met een score van 151. Daarna volgen Ferrari-coureur Carlos Sainz (133 punten) en Mercedes’ George Russell (128 punten). cfghxdfgxdg

(

(RACE TV) F1 Frankrijk 2022 livestream op tv en online

More actions