Profile

Join date: Jul 26, 2022

About
0 Like Received
0 Comment Received
0 Best Answer

((#KIJKEN($$)LIVE)) Ajax Sjachtar Kijken Livestream FREE On Tv 26 juli 2022


Ajax Sjachtar Kijken Live


Ajax Sjachtar Kijken Live


Voor Ajax eindigt vanavond de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Afgelopen zaterdag kon de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt wegens coronabesmettingen binnen de selectie niet door gaan. Na afloop van Ajax – Shakhtar Donetsk kan de blik op het voetbalseizoen want aanstaande zaterdag om 20.00 uur is PSV de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.


De wedstrijd tussen Ajax – Shakhtar Donetsk staat in teken van de oorlog in de Oekraïne. De gehele opbrengst van de wedstrijd komt ten goede aan diverse projecten en instanties die hulp bieden aan Oekraïense vluchtelingen en hulpprojecten in Oekraïne.


Live stream Ajax – Shakhtar Donetsk


Dinsdagavond om 20.00 uur kan je ook via een live stream Ajax – Shakhtar Donetsk kijken. Open de stream en kijk nu live.


Speciale gasten die avond zijn een aantal medewerkers van Vodafone Ukraine en hun families, die momenteel in de vluchtelingenopvang in Naarden verblijven. Vervoersbedrijf Oostenrijk Group stelt de Ajax-bus en de Ajax Foundation-bus beschikbaar om deze groep naar de Johan Cruijff ArenA te brengen. De Oekraïense oud-voetballer Evgeniy Levchenko verzorgt ter plekke een voor- en nabeschouwing.


De benefietwedstrijd wordt mogelijk gemaakt door Ajax, de Johan Cruijff ArenA, Shakhtar Donetsk, Oostenrijk Group en Ajax-hoofdsponsor Ziggo. Wij wensen je veel plezier met het kijken naar dit oefenduel.


19.00 uur: Vitesse – OFI Kreta

19.00 uur: VVV-Venlo – Atromitos FC

20.00 uur: Telstar – IJsselmeervogels

20.00 uur: VOC – Sparta Rotterdam

20.00 uur: Ajax – Shakhtar Donetsk


Volgende week (vrijdag 5 augustus) begint het eredivisie voetbal seizoen. Komend weekend komen de meeste eredivisie clubs nog een keer in actie. Een overzicht van alle oefenwedstrijden plus alle uitslagen kan je ook vinden via deze link.

(

((#KIJKEN($$)LIVE)) Ajax Sjachtar Kijken Livestream FREE On Tv 26 juli 2022

More actions