Profile

Join date: Aug 12, 2022

About
0 Like Received
0 Comment Received
0 Best Answer

[NeZ~ViDeA.HD!!] A lény teljes film (1995) online magyarul ingyen | A lény Online HD.


Nézd A lény (1995) A lény teljes film online, HD 4K A lény 1995) HD Nézz A lény A film magyarul feliratok A lény (1995) teljes filmet Full HD ingyen online filmek. Nézd A lény magyarul Sub HD 4K Nézz A lény (1995) Teljes Film Online magyarul Sub !!
Az alábbi 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 linken a A lény teljes 𝐟𝐢𝐥𝐦 magyarul.Meg kell nézni: A lény magyarul 𝐢𝐧𝐠𝐲𝐞𝐧 !!!Lehet, hogy zavarban van, hogy hol láthatja a megnézni kívánt 𝐟𝐢𝐥𝐦et, és A lény találja a 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 platform katalógusában?


Néhány kattintással elérhető lehet közvetlenül a platformunkon.


íme a A lény megjelenési dátuma, előzetes, cselekmény és minden, amit tudnod kell.
Mi az a A lény?


A lény (eredeti cím: Species) 1995-ben bemutatott amerikai sci-fi-thriller, melyet Dennis Feldman forgatókönyvéből Roger Donaldson rendezett. A főbb szerepekben Natasha Henstridge (színészi debütálásaként), Ben Kingsley, Michael Madsen, Alfred Molina, Forest Whitaker és Marg Helgenberger látható.Mikor jelenik meg a A lény?


Az Amerikai Egyesült Államokban 1995. július 7-én mutatták be az MGM forgalmazásában. 1998-ban elkészítették a film folytatását, 2004-ben a harmadik, 2007-ben pedig a negyediket rész is megjelent.Ki a A lény szereplőgárdája?


Xavier Fitch : Ben Kingsley

Preston Lennox : Michael Madsen

Dr. Stephen Arden : Alfred Molina

Dan Smithson : Forest Whitaker

Dr. Laura Baker : Marg Helgenberger

fiatal Sil : Michelle Williams

kalauznő : Esther Scott

Mrs. Morris : Herta Ware

portás : Gary Bullock

kidobófiú a diszkóban : William Bumiller

pasi a diszkóban : Matthew Ashford

Robbie : Anthony Guidera

John Carey : Whip Hubley

Orvos : Richard Fancy

elrabolt nő : Marliese Schneider
Mi a A lény története?


A SETI program során a tudósok a Földről és lakóiról, a DNS szerkezetéről és egyebekről szóló információkat továbbítanak. Abban a reményben, hogy életet talál a Földön túl.


Külföldi forrásokból adásokat kaptak arról, hogyan lehet egyszerűen végtelen mennyiségű üzemanyagot készíteni. A tudósok azt feltételezik, hogy ez egy barátságos idegen faj.

A második idegen átviteltől kezdve a tudósok információkat kapnak az idegen DNS-ről, valamint útmutatást arról, hogyan kapcsolják össze az emberi DNS-sel.


A Xavier Fitch vezette kormánycsoport genetikai kísérletet végzett, amellyel megpróbálta meggyőzni a nőket, feltételezve, hogy a nőstények engedelmesebbek lesznek.


Egy a száz kísérleti tojás közül, amelyből egy Sil nevű lány születik, aki olyan, mint egy normális ember, de 3 hónap alatt 12 évesre nő. Sil erőszakos kitörései arra késztették a tudósokat, hogy ezt fenyegetésnek tartsák.


Sil azonban megszökik, és a kormány csapatot alkot Sil felkutatására. Sil gyorsan nőtt fel Los Angelesben. Sil utódokat szándékozik nemzeni, több embert megöl, hogy ne tájékoztassák a hatóságokat, és ruhájukat is kihasználják.


Sil először feleségül akarja venni Robbie-t, de miután kiderült, hogy cukorbetegsége van, visszautasítja. Ezután megölte, és megpróbálta feleségül venni John Careyt, de visszautasította.


Megöli Careyt, idegen, kétlábú, csápos mutánssá válik, és láthatatlanul az erdőbe menekül. Úgy tesz, mintha nemi erőszak áldozata lenne, hogy el tudjon rabolni nőket, akik elveszik a személyazonosságát.


Carey háza közelében ült az autóban, és ugyanúgy olvasott Fitch ajkáról, mint korábban, és értesült a tervükről, hogy bekutassák az éjszakai klubot, hogy visszatérjen. Ott meglátja Dan, aki autós üldözést indít.


Sil azzal színleli halálát, hogy egy autót, amelyet korábban benzinnel töltött meg, egy nagyfeszültségű transzformátorba ütközött, és az elrabolt nőt testének helyettesítésére használja.


Haja levágása és festése után Sil vonzódik Prestonhoz, mert róla álmodott. Miután a csapat megünnepelte győzelmét, Sil a szállodában üldözi őket, és ők sem ismerik fel.


Arden bosszantotta, hogy egyedülálló, bement a szobájába, és ott találta Silt. Sil azonnal teherbe esik, majd megöli, amint rájön, hogy kicsoda Sil. Érezte Silt a szállodában, és elmondta Laurának, Prestonnak és a csapat többi tagjának.


Sil újra megváltozik, megszökik, és követik őt a csatornába, ahol Fitchet legközelebb megölik. Sil szült, és Dan is megtalálta utódját az árok mögötti barlangban. A fiú idegen formává változik, megtámadja és megégeti, Silt is megölve.


Az utolsó jelenet azt mutatja, hogy egy patkány rágja Sil puszta csápját, majd vadállattá mutálódik, és megtámad más patkányokat is.
Ön 𝐕𝐞𝐫𝐢𝐳𝐨𝐧-ügyfél?


Ön jogosult lehet a „𝐃𝐢𝐬𝐧𝐞𝐲+ On Us” szerződésre, amely hat hónapig 𝐢𝐧𝐠𝐲𝐞𝐧es hozzáférést biztosít a 𝐃𝐢𝐬𝐧𝐞𝐲+-hoz. Regisztráljon most, vagy iratkozzon fel 𝐢𝐧𝐠𝐲𝐞𝐧es 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 ajánlatra 𝐕𝐞𝐫𝐢𝐳𝐨𝐧-csomagjával itt. Ezután készen állsz a 𝐌𝐚𝐫𝐯𝐞𝐥, 𝐃𝐂 és egyebek streamelésére a 𝐃𝐢𝐬𝐧𝐞𝐲+-on.
Hol lehet megnézni a A lény című 𝐟𝐢𝐥𝐦et?


A csíkos pizsamás jelenleg mozis exkluzív, ami azt jelenti, hogy ha egy kalandot, vígjátékot szeretne megnézni saját maga, ideje átmenni a legközelebbi színházba, és elkezdeni jegyeket foglalni.


A jó hír az, hogy a 𝐟𝐢𝐥𝐦 megjelenése A lény változik. A csíkos pizsamás fejlesztése meglehetősen megbízható, tekintve, hogy ezt a 𝐟𝐢𝐥𝐦et egy globális világjárvány idején forgatták. Amióta először 1995-ben bejelentették, a folytatás A lény szenvedett jelentős késéseket. Szóval nyugodtak vagyunk, ha tudjuk, hogy a 𝐌𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐏𝐢𝐜𝐭𝐮𝐫𝐞𝐬 visszaviszi a Sonicot az időben.
Részlet 𝐟𝐢𝐥𝐦 A lény :


Megjelenés : 1995-07-07


Műsoridő : 108 perc


Műfaj : Sci-Fi, Horror, Akció


Főszerepben : Ben Kingsley, Michael Madsen, Alfred Molina, Forest Whitaker, Marg Helgenberger, Natasha Henstridge


Rendezők : Roger Donaldson
A lény megtalálható a 𝐍𝐞𝐭𝐟𝐥𝐢𝐱𝐞𝐧?


Egyelőre A lény, talán valamikor a jövőben. Bár valószínűleg csak az átok jeleit fogja látni a 𝐍𝐞𝐭𝐟𝐥𝐢𝐱𝐞𝐧, amíg meg A lény jelenik video-on-demand formában, a Sony tavaly aláírt egy megállapodást, hogy a stúdió 1995-es 𝐟𝐢𝐥𝐦jeit a 𝐍𝐞𝐭𝐟𝐥𝐢𝐱𝐫𝐞 viszi a „Pay Window 1” alatt, amely 18 hónapig tart. .hónap. miután a 𝐟𝐢𝐥𝐦et bemutatták a mozikban. , talán hamarabb, mivel a legtöbb mozik ablakát 90 napról 45 napra csökkentették a COVID-19 világjárvány idején. 2023-ban azonban valószínűleg látni fogja a Marks of the Curse-t a 𝐍𝐞𝐭𝐟𝐥𝐢𝐱𝐞𝐧. Venom 2. – Vérontó
A lény az 𝐀𝐦𝐚𝐳𝐨𝐧 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞-on van?


Az 𝐀𝐦𝐚𝐳𝐨𝐧 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞 A lény mutatja a Marks of the Curse 𝐟𝐢𝐥𝐦et. A streamer azonban a legújabb 𝐟𝐢𝐥𝐦ek nagy gyűjteményével rendelkezik minden közönség számára, mint például a Train to Busan, The Raid: Redemption, Hell or High Water, The Florida Project és Burning.
A lény elérhető 𝐇𝐮𝐥𝐮-n?


A 𝐇𝐮𝐥𝐮 egy 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 szolgáltatás, amely a Thor: Love and Thunder megtekintését kínálja. Ha már tag vagy, megnézheted a Thor: Love and Thundert a 𝐇𝐮𝐥𝐮-n. Ha A lény szeretne előfizetni, csatlakozhat egy hónapos 𝐢𝐧𝐠𝐲𝐞𝐧es próbaidőszakra, majd a hónap vége előtt lemondhatja tagságát, ha A lény kívánja folytatni a tagságát. A Thor: Love and Thunder bérelhető vagy megvásárolható más 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 szolgáltatásokon.
Ne felejtsd el megnézni, nehogy lemaradj róla! Maradj egészséges...
A lény teljes film magyarul


A lény teljes film magyarul videa


A lény online


A lény teljes film magyarul indavideo


A lény teljes film magyarul ingyen


A lény online filmek


A lény online filmek magyarul


A lény online filmek ingyen

[

[NeZ~ViDeA.HD!!] A lény teljes film (1995) online magyarul ingyen A lény Online HD.

More actions